Täältä löydät hyviä vinkkejä ja käyttäjien kysymyksiä sovelluksen käyttöön liittyen:

 • Olemme rakentaneet rajapinnan verottajalle ja 1.1.2024 eteenpäin pääset halutessasi raportoimaan vuokratulot ja -kulut reaaliaikaisesti suoraan OmaVeroon.
 • Vuosi vaihtui sovelluksessa myös, mutta edelliset ja seuraavat vuodet näkyvät kuitenkin helposti sovelluksen yläpalkista klikkaamalla.

 • Yhteisomistuskohteiden jakaminen on helppoa, kun kaikki osakkaat ovat rekisteröityneitä käyttäjiä. Kohteen luoja voi lisätä muut omistajat sijoitusasuntoon.

 • Olemassa olevien kulujen ja tulojen kopiointi tai korjaaminen onnistuu summan perässä olevasta KYNÄ painikkeesta. Korjaa silloin, kun muutat olemassa olevaa merkintää ja kopioi silloin kun haluat lisätä uudestaan olemassa kulun. Kopiointi vaiheessa kulun tietoja voi edelleen muuttaa.

 • Kulut ja tulot voidaan järjestää kategorioittain tai aikajärjestyksessä sovelluksessa, joten syötettyjen tietojen tarkistaminen helpottuu.

 • Pankkilainan lisääminen on nettotuoton laskentaa varten ja pankkilaina ei näy verolaskennoissa. Joten muistakaa, että pääomavastikkeissa merkataan tuloutettu pääomalaina. Rahastoitu pääomavastike lisätään asunnon hankintamenoihin.

 • Hankintamenot säilyvät muistissa asunnon myymistä varten.

 • Kalenterivalikko ei näytä päivämääriä? Tämä johtuu iphone:n ”dark mode” asetuksesta, joten vaihtamalla asetuksia saat kalenterin näkymään.


  Asunnon huoltokirja
  Tuot sijoituskohteeseesi lisäarvoa kirjaamalla kuluja sovellukseen ja samalla rakentuu arvokas asunnon huoltokirja. 

  Veroilmoitus
  Olet käytännössä jo tehnyt veroilmoituksesi, koska laskennat näkyvät sovelluksessa. Veroilmoitukseen lisätään asuntokohteiden Brutto tulot, kiinteät kulut ja muut kulut. Dokumentit kuluista ja tuloista säilyvät tallessa Vuokrakulut sovelluksessa. Raportin voit ladata itsellesi tai verottajalle tarvittaessa.

  Rekrytointi
  Haemme kasvun tueksi eri alan hyviä osaajia, joten kurkkaa työpaikkailmoitukset yläpalkin Ota yhteyttä kohdassa.

  Kumppaniverkosto
  Sijoituskohteet kaipaavat ammattiosaamista, joten vinkatkaa omista hyvistä urakoitsija ja tavarantoimittaja kumppaneista ja lisäämme heidät palveluun. Katso kumppaniohjelma.

  Sosiaalinen media
  Sovelluksesta saa jakaa onnistumisia meidän some kanaviin. Löydymme @vuokrakulut nimellä Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn. Toivoisimme suuresti teidän arvosteluja Appstore ja Google Play kaupoissa.

  Yhteystiedot
  Meihin saa aina olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla ja chat palvelussa!
  Mielellämme autamme!
  Haluamme myös kuulla, jos olet kiinnostunut läheisemmästä yhteistyöstä palvelun kehittämisessä.